Raspolažemo sa jednom single bed sobom posebno pogodnom za poslovne ljude koji odsijedaju sami. Sve smještajne jedinice su klimatizovane, u zimskim uslovima se koristi centralno grijanje. Svaka soba posjeduje mini bar, TV sa velikim izborom kablovskih kanala, besplatan WiFi, kupatilo sa fenom. Većina soba ima pomoćne ležajeve i balkone. Dostupna je i Room Service usluga. U cijenu je uracunat pdv, boravisna taksa i dorucak.
Raspolažemo sa šest sobe sa francuskim ležajevima posebno pogodnom za supružnike ili parove. Sve smještajne jedinice su klimatizovane, u zimskim uslovima se koristi centralno grijanje. Svaka soba posjeduje mini bar, TV sa velikim izborom kablovskih kanala, besplatan WiFi, kupatilo sa fenom. Većina soba ima pomoćne ležajeve i balkone. Dostupna je i Room Service usluga. U cijenu je uracunat pdv, boravisna taksa i dorucak.
Raspolažemo sa tri dvokrevente sobe sa odvojenim ležajevima posebno pogodnom za grupne poslovne ili turističke dolaske. Sve smještajne jedinice su klimatizovane, u zimskim uslovima se koristi centralno grijanje. Svaka soba posjeduje mini bar, TV sa velikim izborom kablovskih kanala, besplatan WiFi, kupatilo sa fenom. Većina soba ima pomoćne ležajeve i balkone. Dostupna je i Room Service usluga. U cijenu je uracunat pdv, boravisna taksa i dorucak.
Raspolažemo sa dvije sobe sa tri ležaja posebno pogodnom za porodice ili grupne turističke ili poslovne posjete. Svaka soba posjeduje mini bar, TV sa velikim izborom kablovskih kanala, besplatan WiFi, kupatilo sa fenom. Većina soba ima pomoćne ležajeve i balkone. Dostupna je i Room Service usluga. U cijenu je uracunat pdv, boravisna taksa i dorucak.
Raspolažemo sa dva apartmana koji su pogodni za ljude koji žele sebe da počaste komfornim boravkom u našem hotelu. Sve smještajne jedinice su klimatizovane, u zimskim uslovima se koristi centralno grijanje. Svaka soba posjeduje mini bar, TV sa velikim izborom kablovskih kanala, besplatan WiFi, kupatilo sa fenom. Većina soba ima pomoćne ležajeve i balkone, a jedan od apartmana ima i mini kuhinju. Dostupna je i Room Service usluga. U cijenu je uracunat pdv, boravisna taksa i dorucak.
Ukoliko vas interesuje boravak tokom dana u hotelu sa idealnom lokacijom za to, ovo je pravi izbor za vas. Sve smještajne jedinice su klimatizovane, u zimskim uslovima se koristi centralno grijanje. Svaka soba posjeduje mini bar, TV sa velikim izborom kablovskih kanala, besplatan WiFi, kupatilo sa fenom. Većina soba ima pomoćne ležajeve i balkone, a jedan od apartmana ima i mini kuhinju. Dostupna je i Room Service usluga. U cijenu je uracunat pdv i boravisna taksa.