Ideja porodičnog biznisa, koja nas preporučuje da se odmorite i uživate zaživjela je otvaranjem hotela AMBIENTE 04.03.2002. godine.

Počeli smo sa četiri, a od 2007. godine raspolažemo sa četrnaest smještajnih jedinica, u kojima se sa pomoćnim ležajevima može smjestiti do 34 osobe, a tipovi soba su: 1 jednokrevetna, 3 dvokrevetne, 6 sa francuskim krevetom, 2 trokrevetne i dva apartmana.

U okviru prvog objekta su: recepcija,kuhinja,restoran,aperitiv bar (radi non stop),4 sobe kao i ljetnja i zimska bašta. Drugi objekat (aneks) posjeduje 8 soba i 2 apartmana. Sobe su većinom sa terasama, a posjeduju kablovsku televiziju i besplatan internet,mini bar,klimu,centralno grijanje kao i room servis.

Od juna 2017 možete provesti prijatne trenutke i uživati u novom lounge bar-u i ljetnjoj bašti. 

Gostima se nude usluge noćenja sa doručkom, kao i punog i polupansiona. Za određeni broj noćenja kao i grupne posjete odobravamo popuste od 10-20%. U našim prostorima moguće je organizovati sastanke, koktele, rođendane i druge vrste proslava i zabava.

Moguće su i usluge transfera i najma rent a car-a.

Na meniju se nalaze a la carte proizvodi iz domaće kuhinje (pite,peciva,kolači, kao i gotova jela u ograničenim količinama) kao i italijanski specijaliteti sa akcentom na crnu picu,specifičnu po izgledu i ukusu. Moguća je narudžba a dostava samo u neposrednom okruzenju.

Hotel posjeduje sopstveni parking prostor kao i veliki plac (2700m2) sa dvorištem sa mediteranskim sadnicama i rastinjem.

Nalazi se na idealnoj lokaciji, neposredno uz Delta City centar i poslovno-stambeni kompleks City kvart. U najbližem okruženju su 3 benzinske pumpe i glavna raskrsnica za aerodrom (10km) i Petrovac, Cetinje i Budvu kao i Nikšić.

Željeznička i autobuska stanica udaljene su 4,5km, a strogi centar grada 2,5km. Na par stotina metara je  Capital Plaza centar, dva univerziteta, Klinički centar, RTV, Studentski dom kao i gradski trg Vektra u kome su banke,ministarstva i dr.

Doručak i check-out su do 11h, a restoran radi do 22h u zimskom i do 23h u ljetnjem periodu, a radno vrijeme hotela je non stop i uvijek ste dobrodošli.

Mi smo se potrudili na Vama je da odlučite.